“Mijn interesse in het makelaarsvak voert terug naar mijn jeugd. Mijn vader was makelaar en projectontwikkelaar, waardoor de gesprekken aan de keukentafel vooral gingen over woningen, locaties en bouwen. De wereld van de makelaardij intrigeerde me toen al.

Mijn nieuwsgierigheid ontwikkelde zich tot oprechte interesse door een opleiding in de makelaardij. Liefde voor het vak ontstond toen ik vanaf 1993, in verschillende functies, ervaring opdeed bij makelaarskantoren in Groningen en Haren. Ik leerde veel over het makelaarsvak, maar zag ook hoe emotioneel de aan- of verkoop van een woning kan zijn. In mijn werk vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor die emoties en tegelijkertijd oog te houden voor het zakelijke aspect. Communicatie vormt altijd het sleutelwoord; ik zorg ervoor dat u zich als opdrachtgever niet hoeft af te vragen wat de status is.

Hilja en ik zijn voormalige collega’s. Doordat we goed op elkaar zijn ingespeeld en elkaar aanvullen, zagen we een samenwerking direct zitten. Wat ons kenmerkt? We zijn enthousiast, gedreven en denken hetzelfde over de ultieme vorm van dienstverlening.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met man en kinderen naar de kust te gaan. Lekker uitwaaien aan zee, maar ook dichtbij huis geniet ik van het water van het Paterswoldsemeer.”

Contact met Nienke? Bel haar op 06 133 400 34 of mail naar n.poppema@unistee.nl