De woningmarkt in Haren, Groningen en omstreken staat op zijn kop. De vraag is groter dan het aanbod en dat maakt van de huidige markt een echte verkopersmarkt. De kans is groot dat u als verkopende partij de kopers voor het uitkiezen hebt. De makelaars van Unistee helpen u het hoofd koel te houden; degene met het beste bod is namelijk niet altijd de beste koper. Door beide benen op de grond te houden en reële verkoopadviezen te geven, sluiten de verkoopmakelaars van Unistee een uitgekiende strategie de beste deal voor u.

Vrijblijvend kennismakings- & adviesgesprek

Om uw verkoopwensen in kaart te brengen, vragen we u in een eerste gesprek ’het hemd van het lijf’. Figuurlijk, uiteraard. We hebben oprechte interesse in uw situatie en gaan uiterst vertrouwelijk met die informatie om. Als we uw situatie en beweegredenen voor verkoop kennen, kunnen we een passende verkoopstrategie uitstippelen. We leggen in heldere taal uit hoe het verkoopproces eruit ziet en u krijgt van ons een onderbouwd advies over de vraagprijs. Uiteraard beslist u zelf welke vraagprijs u passend vindt. Vervolgens maken we een WhatsApp groep aan waarin u als opdrachtgever(s) en alle medewerkers van Unistee Makelaars deelnemen. Zo kunnen we u goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen en betrekken bij iedere stap in het proces.

Vrijblijvend verkoopadvies?

De volle aandacht

We zorgen dat uw woning de aandacht krijgt die het verdient. Online én offline. Met mooie en professionele foto’s, aantrekkelijke teksten, duidelijke plattegronden en verrassende artist impressions prikkelen we potentiële kopers een bezichtiging te plannen. Ook kunt u gratis gebruikmaken van de diensten van onze styliste Irma Hoogma, die iedere woning verkoopklaar weet te maken. Omdat we geloven dat tijd en aandacht de sleutels zijn tot een succesvolle verkoop, organiseren we in beginsel geen open huis; alle bezichtigingen zijn één-op-één. Zo hebben wij de mogelijkheid om de potentiële kopers de juiste vragen te stellen en een inschatting te maken van hun mogelijkheden. Andersom krijgen de potentiële kopers de tijd en ruimte om uw woning op hun gemak te bekijken. Wel zo prettig.

We regelen alles

Echt alles. Van eerste gesprek tot sleuteloverdracht; we ontzorgen u volledig. Wel stemmen we tussentijds alle belangrijke stappen met u af. Zonder uw goedkeuring geen actie. Na iedere bezichtiging krijgt u van ons een terugkoppeling. We ventileren ons gevoel en nemen direct contact met u op als er een bieding is. Uiteraard voeren we de onderhandelingen voor u en zorgen we dat we de beste koper(s) aan u binden.

Neem contact op!

Uitponden van woningen: van verhuur naar verkoop

Bent u of is uw organisatie in het bezit van een aantal huurwoningen die u graag op de markt wilt brengen wanneer de huurder vertrekt? Unistee Makelaars helpt u graag. Zo adviseren we u over de stappen die u moet nemen om de woning verkoopklaar te maken en zorgen we dat de woning uitgebreid onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële kopers. Als erkend makelaar en taxateur hebben we alle kennis en kunde in huis. Tel daar onze jarenlange ervaring met uitpond bij op en u weet: Unistee Makelaars is uw partner bij uitpond.

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod van uitpondwoningen? Unistee Makelaars verkoopt voor een landelijke belegger de patiowoningen aan de Van Boendalestraat, Anna Bijnspad, Van Maerlantlaan en de Van Ruusbroecweg in Haren.

informatie over deze woningen

Recreatiewoningen Paterswoldsemeer

Recreatiewoningen aan het mooie Paterswoldsemeer zijn populair. Niet zo vreemd: wat is er fijner dan je af en toe even lekker terugtrekken in de natuur?! Bent u in het bezit van een recreatiewoning, en wilt u uw verblijf graag verkopen? Unistee Makelaars is de ‘huismakelaar’ voor bezitters van recreatiewoningen aan het Paterswoldsemeer. Doordat we specialistische kennis hebben over zaken als erfpacht, gebruiksrechten en het eigendom van de recreatiewoning en de grond waarop de woning staat, kunnen we u uitgebreid adviseren over de verkoopstrategie en de vraagprijs. Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag meer!

Meer weten!