De juiste huurprijs bepalen, geschikte huurders werven en selecteren, bezichtigingen verzorgen en contracten opstellen: als u besluit uw huis te verhuren, komt er veel op u af. Unistee Makelaars neemt u dit werk uit handen en zorgt dat u met een gerust hart de sleutel van uw woning overdraagt.

Verhuurbegeleiding in Haren, Groningen en omstreken

Een goede huurprijs

De makelaars van Unistee weten uw woning op waarde te schatten. Met onze kennis van de (lokale) markt en bouwkundig inzicht, adviseren we u over de huurprijs van uw woning. Ook informeren we u over de wet- en regelgeving rondom de verhuur van een woning. Onze adviezen zijn eerlijk, realistisch en gebaseerd op uitgebreide kennis van de markt. In overleg met u stellen we de uiteindelijke huurprijs vast.

Presentatie

Unistee Makelaars brengt uw woning actief onder de aandacht van potentiële huurders. Daarin bepaalt u wat we wel en niet doen. We kunnen de woning via de etalage van ons kantoor aanbieden en op onze website en/of Funda onder de aandacht brengen. Maar ook het maken van een brochure of het plaatsen van een tuinbord of raambiljet behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard draagt Unistee Makelaars zorg voor een nette presentatie, goede foto’s, digitale plattegronden en een duidelijke omschrijving.

Bezichtiging

Een goede relatie tussen verhuurder en huurder vormt voor ons het uitgangspunt. Die relatie begint bij het allereerste contact. Daarom verzorgen we de bezichtigingen met veel zorg en aandacht. Doordat we uw woning écht kennen, kunnen we de potentiële huurder goed informeren over de woning. Andersom zorgt onze aanpak ervoor dat we u, na afloop van de bezichtiging, een goed beeld kunnen schetsen van de potentiële huurder(s). Zo weet u waar u aan toe bent.

Huurcontract en sleuteloverdracht

Hebben we geschikte huurders gevonden, dan stellen we de kandidaten aan u voor. Dat kan door middel van een afspraak, maar ook per mail of telefoon. U beslist wie uw woning mag huren; wij stellen het huurcontract voor u op, verzorgen de inspectie en regelen de sleuteloverdracht. En is de woning verhuurd? Dan blijven we betrokken en kunt u ons altijd inschakelen voor advies.

Verhuur mijn woning!