Unistee Makelaars is een full-service NVM makelaarskantoor in Haren, gerund door Nienke Poppema en Hilja Vredeveld. Allebei werken we al jaren in het makelaarsvak in Haren, Groningen en omstreken. Zodoende kennen we de huizenmarkt als onze broekzak en hebben we al vele opdrachtgevers gelukkig mogen maken met het vinden of verkopen van hun thuis.

Enthousiaste, betrokken NVM makelaars uit Haren

Bij Unistee Makelaars zijn we van mening dat ons vak niet over huizen gaat, maar over mensen. Niet voor niets staat de ‘u’ in onze naam voorop: uw wensen, mogelijkheden en situatie vormen het vertrekpunt in onze samenwerking. Bij de kennismaking beginnen we dan ook liever niet met wat we kunnen, maar stellen we eerst een heleboel vragen. Iedere aankoop of verkoop is immers uniek en vraagt om maatwerk. Door uw verhaal, wensen en situatie te leren kennen, weten we hoe we echt van meerwaarde kunnen zijn.

Dit mag u van Unistee Makelaars verwachten

De werkwijze van Unistee Makelaars is vriendelijk en betrokken, de aanpak zakelijk en direct. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Bovendien hebben we een duidelijke visie op het makelaarsvak. Die visie hebben we vertaald naar vijf uitgangspunten, waar u ons altijd aan mag houden.

  • We schakelen snel. Via WhatsApp, mail of telefoon: we zijn bereikbaar. Oók buiten kantooruren of in de weekenden. Zo kunnen we snel schakelen als de situatie daarom vraagt.
  • We zijn eerlijk en betrokken. De huizenmarkt kan overweldigend zijn. Bij Unistee Makelaars kunt u vertrouwen op eerlijke en reële adviezen van betrokken makelaars.
  • We nemen de tijd en hebben aandacht. Of het nu om een bezichtiging gaat of het uitleggen van het aan- of verkoopproces: we nemen de tijd. U krijgt van ons de volle aandacht en we proberen uw vragen altijd zo goed mogelijk te beantwoorden.
  • We vormen één team. Een team dat bestaat uit de mensen van Unistee, u en uw eventuele familieleden. Efficiënt samenwerken is van groot belang; communicatie de sleutel tot succes.
  • We zetten graag een stapje extra. Naast dat we alles voor u regelen wat u van een makelaar mag verwachten, zetten we graag een stapje extra. Wij kunnen u in contact brengen met bijvoorbeeld de verhuizer, hypotheekadviseur, aannemer, klusjesman en extra handen die u helpen bij het opruimen van uw zolder of garage. En u kunt altijd meerijden met ons naar de notaris. Als het u verder helpt, doen we het graag voor u.

Daar wil ik meer over horen!