De waarde van uw huis verandert in de loop der jaren. Verbeteringen aan uw woning, veranderingen in de omgeving of ontwikkelingen in de economie kunnen leiden tot behoorlijke fluctuaties in de marktwaarde. Als erkend en gecertificeerd taxateur weet Unistee Makelaars uw woning op waarde te schatten. Het resultaat? Een gedegen taxatierapport dat door alle banken en instellingen wordt geaccepteerd.

Woning taxeren is maatwerk

De aanleiding voor een taxatie van uw woning, kan variëren. Wilt u een woning aankopen of verbouwen of wilt uw huidige hypotheek oversluiten, dan heeft u een taxatierapport nodig voor financiering. Bij verkoop vormt de waardebepaling een richtlijn voor de vraagprijs, maar ook bij echtscheiding of overlijden kan het verstandig zijn om de waarde van uw woning opnieuw te laten bepalen.

Unistee Makelaars maakt een gedetailleerd taxatierapport voor u. Daarin behandelen we zaken als de staat van het onderhoud, de omgeving en de ligging. Ook nemen we informatie van het Kadaster en de gemeente op. Als we alle gegevens hebben verzameld, doen we een reële waardebepaling. Onze zorgvuldige aanpak en gedegen rapporten leiden er toe dat het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) het rapport direct valideert. Op die manier zorgen we dat u een snel en betrouwbaar uitsluitsel krijgt over de marktwaarde van de woning.

Mijn huis taxeren!