Over ons

Wij zijn Hilja Vredeveld en Nienke Poppema, de enthousiaste eigenaren van Unistee Makelaars, het makelaarskantoor in Haren met een eigen visie. Wij zijn al jarenlang actief op de Harense huizenmarkt. Onze vakkennis hebben wij opgedaan bij verschillende plaatselijke makelaars. Als voormalige collegaís hebben wij ontdekt dat wij samen een goed team vormen met dezelfde ideeŽn over een optimale dienstverlening.

Visie

U doorloopt in uw leven verschillende fases waarin u van woonsituatie verandert. Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar persoonlijke wensen. Ondanks dat u nu plezierig woont, kan er in de toekomst de behoefte ontstaan dat u een andere woning wenst. Bijvoorbeeld wanneer uw gezinssituatie verandert, u een andere baan heeft geaccepteerd of u ineens dat unieke plekje te koop ziet staan waar u altijd al graag heeft willen wonen.

Professionele en persoonlijke begeleiding bij een aan- of verkooptraject is waar Unistee Makelaars voor staat. Wij zijn duidelijk in de communicatie en staan open voor uw ideeŽn. Wij vinden het belangrijk een rustpunt te zijn in de voor u vaak hectische en soms emotionele periode die de verandering van uw woonsituatie met zich meebrengt.

Wat bieden wij?

Unistee Makelaars is een full-service NVM makelaarskantoor. Dat houdt in dat u bij ons terecht kunt voor begeleiding bij aankoop, verkoop, en/of verhuur van uw woning en voor taxatie van uw eigen c.q. nieuwe woning.

Op het gebied van taxeren bieden wij u een 48-uur taxatieservice. Dit betekent dat u na opname van het pand het taxatierapport binnen 2 werkdagen in huis heeft. Zonder extra kosten! Dit is vooral van belang indien u een bestaande woning aankoopt en u een onafhankelijk taxatierapport nodig heeft voor de hypotheekverstrekker. Bovendien weet u dan voordat de 3 dagen wettelijke bedenktijd voorbij zijn of u een juist aankoop heeft gedaan.

Bij verkoop van uw woning wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen. Unistee Makelaars biedt u naast het persoonlijke contact, de mogelijkheid om op onze website met een inlogcode de stand van zaken op ieder gewenst moment te bekijken. Wij houden uw logboek voor u up-to-date.