Hilja

In 1987 ben ik bij een plaatselijke makelaar in Haren gaan werken en heb daar het makelaarsvak geleerd. Na mijn makelaarsopleiding ben ik beŽdigd voor de rechtbank. In de loop der jaren heb ik mijn eigen makelaarsstijl ontwikkeld, waarbij goede communicatie met de opdrachtgever voorop staat. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, daar draait het allemaal om.

Als NVM makelaar voldoe ik aan de jaarlijkse verplichte educatie, waarbij onder andere bouwkunde, privaat- en publiekrecht en de ethiek van de makelaardij aan de orde komen. De examens heb ik altijd met goed gevolg afgelegd. Daardoor ben ik als makelaar/taxateur gecertificeerd en mag ik voor alle financiŽle instellingen taxeren.

Ik heb plezier in mijn vak en draag dat ook uit. Een andere passie van mij is tuinieren. Een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin bepaalt mede de waarde van een woning. Een vergelijking tussen een vaste plant en een vaste klant is bijvoorbeeld dat ze na een rustperiode - bij vaste planten is dat de winter en bij vaste klanten is dat gemiddeld 7 jaar - altijd weer terugkomen, mits de verzorging c.q. de dienstverlening goed is geweest.

Uiteindelijk weet je pas of een opdrachtgever tevreden is over je inzet wanneer hij of zij je aanbeveelt bij familie, vrienden of kennissen.