Verhuurbegeleiding

U wilt uw woning verhuren. Hier komt veel bij kijken, want u doet zaken in een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving. Welke huur kunt u vragen? Waar moet u rekening mee houden? Voor professionele, persoonlijke en deskundige begeleiding bij de huur en verhuur van woonruimte bent u bij Unistee Makelaars aan het juiste adres. Wij willen u graag in een vrijblijvend gesprek over onze verhuurbemiddeling informeren.

Wij streven naar een optimale dienstverlening waarbij de belangen en wensen van zowel huurder als verhuurder zorgvuldig op elkaar worden afgestemd.

Goede inventarisatie

Unistee Makelaars waardeert uw woning en adviseert u bij het vaststellen van de huurprijs. U ontvangt van ons een offerte met daarin de door ons vastgestelde waarde, advies voor de te hanteren huurprijs en een voorstel met betrekking tot de courtage. Bij deze offerte ontvangt u een onderbouwing van de vastgestelde waarde door middel van objectvergelijking van reeds verhuurde, soortgelijke panden.

Presentatie

Aan de hand van het complete informatiepakket adviseren wij u over de presentatie van uw woning aan de markt c.q. de potentiŽle koper. Dat kan op verschillende manieren. Unistee Makelaars kiest samen met u voor de beste aanpak. Verschillende promotiemogelijkheden zijn:

  • uitgebreide fotopresentatie van uw woning in onze etalage.
  • presentatie van uw woning op www.unistee.nl
  • presentatie van uw woning op www.funda.nl.
  • buurtmailing van uw woning.
  • plaatsen van tuinbord en/of raambiljet.
  • andere makelaars op de hoogte brengen van uw woning.
  • uitgebreide brochure van uw woning.
  • advertenties in plaatselijke, regionale, landelijke kranten en/of magazines.

Bezichtiging

Wanneer wij kandidaat-huurders voor uw woning hebben gevonden maken wij met u en met hen een afspraak voor een bezichtiging. Unistee Makelaars leidt de geÔnteresseerde(n) rond. Mede door de uitgebreide brochure krijgt de kandidaat-huurder in alle opzichten een goed beeld van uw woning. Direct na elke bezichtiging bellen wij u over het resultaat.

Correcte onderhandelingen

Unistee Makelaars voert, namens u, de gesprekken / onderhandelingen. Het hele proces gaat in overleg met u, wij informeren en adviseren u over elke stap. Dat biedt duidelijkheid in de procedure.

Zorgvuldige afwikkeling

Is er overeenstemming bereikt, dan is het verstandig dit direct op papier vast te leggen. Unistee Makelaars zorgt voor de opstelling van het huurcontract waarin de gemaakte afspraken vastgelegd worden. De sleuteloverdracht van de woning vindt plaats na ontvangst van de borg en de eerste maand huur. Meestal worden de sleutels overgedragen tijdens een korte inspectie van de woning. Tijdens de inspectie noteren beide partijen de meterstanden.

Nazorg

Onze dienstverlening is na de sleuteloverdracht niet afgelopen. Mochten er tijdens de huurperiode problemen ontstaan, dan kunt u altijd een beroep op ons doen voor advies, ondersteuning en zo nodig bemiddeling.