Taxatie

Natuurlijk vraagt u zich wel eens af wat uw woning waard is. Die wetenschap kan u van dienst zijn bij het maken van aankoop- of verkoopbeslissingen. In sommige gevallen is een taxatie verplicht. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek of bij het oversluiten van een lopende hypotheek.

Maar ook echtscheiding of overlijden kunnen aanleiding zijn voor een taxatie. Bij Unistee Makelaars kunt u hiervoor altijd terecht. Wij brengen alle relevante gegevens in kaart, verzamelen de benodigde informatie bij kadaster en gemeente en bekijken nauwkeurig uw pand, de staat van onderhoud, de omgeving en de ligging.

Altijd een rele waardebepaling

Aan de hand van deze factoren komen wij tot een rele waardebepaling. Alle verzamelde informatie werken wij uit in een gedetailleerd taxatierapport, voorzien van heldere teksten en sprekend beeldmateriaal. Dat rapport wordt door alle banken en instellingen geaccepteerd. Sterker nog, veel van deze bedrijven laten hun taxaties juist door ns verzorgen, vanwege onze jarenlange ervaring en n zorgvuldige manier van werken. Na taxatie van uw woning streven wij er naar om het taxatierapport binnen 2 werkdagen bij u thuis te hebben. Deze 48-uur taxatieservice bieden wij u zonder extra kosten! Deze snelle service is vooral van belang indien u een bestaande woning aankoopt en u een onafhankelijk taxatierapport nodig heeft voor de hypotheekverstrekker. Bovendien weet u dan vrdat de 3 dagen wettelijke bedenktijd voorbij zijn of u een juiste aankoop heeft gedaan. Plaats hier uw taxatieaanvraag.

Indien u binnen 5 jaar nadat wij een taxatierapport voor u hebben verzorgd opnieuw een rapport nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen, krijgt u 50% korting op de normale taxatiekosten.

Gratis waardebepaling mogelijk

Echter, een compleet taxatierapport is niet nodig wanneer u alleen benieuwd bent naar de waarde van uw woning. Een vrijblijvende en uiteraard gratis waardebepaling kan dan uitkomst bieden. In een gedetailleerd rapport brengen wij alle relevante gegevens in kaart, zodat u exact op de hoogte bent van de waarde van uw woning en de mogelijke opbrengst bij verkoop. Aan de hand van deze gegevens brengen wij tevens een advies vraagprijs uit. Plaats hier uw aanvraag voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie over taxaties of onze gratis waardebepaling? Bel of mail ons voor vrijblijvende informatie. Wij maken graag een afspraak bij u thuis of op ons kantoor om n en ander nader toe te lichten.