Verlengde Lodewijkstraat 220 GRONINGEN - Unistee Makelaars

Verlengde Lodewijkstraat 220 GRONINGEN

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift en garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2008
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  96 p/mnd
Woonoppervlakte  :  86 m²
Inpandige ruimte  :  20 m²
Inhoud  :  280 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder
Overig parkeren  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, stookruimte, wasruimte
Omschrijving:
Buitenkans! Prachtig luxe appartement op de 5de en tevens bovenste woonlaag in De Frontier aan de westzijde met vrij uitzicht, op een uitstekende locatie om de hoek van de levendige woonwijk De Oosterpoort.

Indeling appartement: ruime centrale hal, woonkamer met wintertuin aan de straatzijde en luxe open inbouwkeuken, totaal circa 37m², slaapkamer circa 14m², slaapkamer circa 10m², luxe badkamer met ligbad, royale inloopdouche en dubbele wastafel, toilet, berging met ruimte voor wasmachine, droger, c.v.-ketel en warmte terugwininstallatie.

Info:
-bouwjaar 2008
-woonoppervlakte 86m²
-de vloeren zijn voorzien van een prachtige eikenhouten vloer
-binnentuin met schuifpui op het westen
-luxe Tulp inbouwkeuken met vaatwasser, koelkast, combi-oven, 4-pits kookplaat en afzuigkap
-parkeerplaats en berging in de kelder.
-huismeester iedere woensdag
-kosten VVE € 96,-- per maand.De Frontier is een schitterend gebouw met een architectonische uitstraling van internationale allure, gelegen in de populaire woonwijk De Linie. Door verschillende hoogtes, steeds verspringende gevels én de spectaculaire binnentuin bovenop de stallinggarage is het gebouw licht en luchtig. Bovendien heeft het gebouw vanuit elke positie een andere aangezicht. De Frontier telt zeven verdiepingen (acht bouwlagen) aan de noordzijde, en loopt af naar twee verdiepingen (drie bouwlagen) aan de zuidkant. Het parkeren is goed opgelost: de voor iedereen toegankelijke binnentuin dient als dak voor de stallinggarage op maaiveldhoogte. De ligging van De Frontier, aan de rand van woonwijk De Linie in het Europapark, is perfect. De bereikbaarheid overigens ook: met auto, fiets én trein. De Linie sluit aan op de wijk Oosterpoort aan de andere kant van de Zuidelijke Ringweg. In een paar minuten bent u met de fiets in de binnenstad of in de wijk Helpman. Net zo snel bent u de stad uit met de auto over de ringweg of met de trein.

De nabijheid van het centrum van Groningen en de uitstekende verbindingen met het stedelijk netwerk geven De Linie een sleutelpositie. De wijk is uitstekend bereikbaar, per auto, fiets én met het openbaar vervoer. Het treinstation Europapark is op loopafstand. Sport en recreatie In Groningen is de Euroborg dé plek om van sport te genieten. Passief - als toeschouwer in het moderne stadion - of actief: in de Plaza Sportiva. Met z'n fitnessclub, zwembad en sauna is dit sportpaleis heerlijk om in de buurt te hebben. En de Euroborg biedt nog veel meer: u kunt eten en drinken in diverse horecagelegenheden, een filmpje pakken in de bioscoop, een gokje wagen in het casino en uw boodschappen doen in de megasupermarkt. Het Europapark biedt ook alle gelegenheid om een balletje te trappen, een wandeling te maken of gewoon te genieten van de rust en de ruimte. Alles om de hoek van De Frontier!

Bewoners van De Frontier parkeren hun auto - veilig en uit het zicht - op hun eigen parkeerplaats in de garage onder het grote leefdek met binnentuinen. Fietsen plaatst u veilig en droog in de fietsenstalling in de garage.

Dit zonnige appartement heeft een smaakvolle inrichting, is strak en licht, verkeert in een uitstekende staat van
onderhoud en u kunt het zo betrekken!Aanvaarding: in overleg.
Straal
Locatie:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Kromme Elleboog 44, 9751 RE Haren
Telefoon: 050-5352020
E-mail: info@unistee.nl
Internet: www.unistee.nl