Stationsweg 37 HAREN GN, Centrum - Unistee Makelaars

Stationsweg 37 HAREN GN, Centrum

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1928
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  158 m²
Externe bergruimte  :  10 m²
Perceeloppervlakte  :  581 m²
Inhoud  :  525 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 13 x 30 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen, parkeerplaats
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Omschrijving:
In mooie straat in de oude dorpskern van Haren, op loopafstand van het centrum gelegen royale helft van een sfeervol karakteristiek dubbel woonhuis met 4 slaapkamers, diepe zonnige tuin en vrijstaande werkruimte/atelier. Bouwjaar 1928. Woonoppervlakte totaal 158 m² (gemeten op 1,5 meter hoogte). Inhoud: 525 m³. Perceel-oppervlakte 581 m².

Indeling:
Hal met mooie trapopgang naar de verdieping, toegang naar de provisiekelder met originele houten stellingen, toilet, gezellige woonkamer van ca. 33 m² met massief Bruynzeel parketvloer, open haard en originele openslaande tuindeuren naar het terras, keuken met Boretti gasfornuis /oven met Fry-top en authentieke ingebouwde servies/broodkast, bijkeuken met doucheruimte en deur naar de tuin.

1e verdieping:
Via mooie trapopgang met in de zijgevel glas-in-lood ramen bereikt u de overloop met open doorgang naar de badkamer met 2e toilet, wastafel en vrijstaand modern bad. Tevens zijn hier de aansluitingen voor een aparte douche aanwezig. 3 sfeervolle slaapkamers resp. 15 m², 13 m² en 10 m² met vaste kastruimte en wastafels. Vaste trap naar…..

2e verdieping:
Ruime lichte zolder/slaapkamer ca. 22 m² met afsluitbaar luik naar de trap. Deze verdieping is voorzien van aansluitingen voor water, afvoer en krachtstroom om eventueel een sauna te plaatsen en de ruimte als relaxruimte te gebruiken.

Vrijstaand bijgebouw/atelier/kantoor:
Het voorste stuk van dit gebouw is een berging waar u vanaf de oprit uw fietsen en dergelijke in kan stallen. Het ruime en lichte achterste gedeelte ca. 23 m² met veel glas is tuingericht, verwarmd met een separate thermostaat en heeft de aparte toegang via een brede schuifpui grenzend aan het vlonder-terras. Hier bevindt zich tevens een extra zolderberging. Aansluitingen voor wateraanvoer en afvoer zijn vanaf het huis doorgetrokken naar het bijgebouw.

Informatie:
- de woning heeft nog vele authentieke elementen zoals: glas-in-lood, roede verdeling in de ramen,
etc.
- de diepe zonnige tuin op het zuidwesten met verlichting biedt u twee terrassen en veel privacy.
- door de vrijstaande werkruimte/atelier is deze woning ook zeer geschikt voor een combinatie van
wonen en werken.
- CV Ketel, bouwjaar 2006, Nefit Elite. Aparte thermostaat voor het kantoor.
- de begane grond is voorzien van voorzetramen.
- bankgarantie / waarborgsom van toepassing.
Straal
Locatie:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Nienke Poppema
Tel: 06-13340034
Email: n.poppema@unistee.nl

Kromme Elleboog 44, 9751 RE Haren
Telefoon: 050-5352020
E-mail: info@unistee.nl
Internet: www.unistee.nl