Oude Badweg 148 - 9 HAREN GN - Unistee Makelaars

Oude Badweg 148 - 9 HAREN GN

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Recreatiewoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1991-2000
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, buiten bebouwde kom
Woonoppervlakte  :  23 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Perceeloppervlakte  :  9.999 m²
Inhoud  :  60 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  berging
Omschrijving:
Degelijk gebouwde houten recreatiewoning, gelegen op verenigingsterrein 's Zomers Buiten aan het Paterswoldse meer.

De woning is in het groen gelegen en biedt daardoor veel privacy. Het Paterswoldsemeer ligt op een steenworp afstand. De grond waar de woning op staat is in eigendom bij de vereniging. Via de vereniging zijn ligplaatsen voor zeil- en motorboten te huur in de beschutte havenkom. Hier kan ook gezwommen worden en door kinderen gezeild. Op het terrein zijn speelvoorzieningen aanwezig.

De woning heeft een lichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras. 4 vaste slaapplaatsen in respectievelijk een romantische bedstee en een stapelbed. Er is een eenvoudige badkamer met douche, wc en wastafel. De keuken heeft een authentiek granito aanrecht. De woning is voorzien van warm- en koud stromend water, elektriciteit (nieuwe 3-groepenkast) en is op het riool aangesloten. Het ruime terras is op het zuiden gelegen en heeft de gehele dag zon. De tuin aan de achterzijde is zeer beschut en grenst aan een vaartje.

De vraagprijs voor de woning is € 65.000,-. Aan de vereniging dient een entreebijdrage van € 6.450,- betaald te worden. De maandelijkse kosten voor o.a. WOZ, opstalverzekering, onderhoud terrein e.d. zijn ongeveer € 100,-.

Nieuwsgierig geworden naar dit mooie plekje en ziet u zichzelf komende zomer hier al lekker genieten van het meer, zon en de rust? Neem dan contact met ons op.
Straal
Locatie:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Kromme Elleboog 44, 9751 RE Haren
Telefoon: 050-5352020
E-mail: info@unistee.nl
Internet: www.unistee.nl