Oude Badweg 148 - 13 HAREN GN - Unistee Makelaars

Oude Badweg 148 - 13 HAREN GN

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Recreatiewoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1991-2000
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, buiten bebouwde kom
Woonoppervlakte  :  30 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Perceeloppervlakte  :  9.999 m²
Inhoud  :  65 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, berging
Omschrijving:
Recreatiewoning van hout met vrijstaande berging, terras met uitzicht over het Paterswoldse meer en extra stuk tuin gelegen achter de woning, gelegen op verenigingsterrein 's Zomers Buiten aan het Paterswoldse meer.

De woning (ca. 5m x 6m) heeft een lichte woonkamer met schuifpui naar het terras met prachtig uitzicht over het meer. 4 slaapplaatsen in respectievelijk een slaapkamertje met een stapelbed en een slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Er is een eenvoudige doucheruimte met wastafel en een apart toilet. De keuken is eenvoudig. De woning is voorzien van warm- en koud stromend water, elektriciteit en is op het riool aangesloten. Het terras is op het zuiden gelegen en heeft de gehele dag zon. De tuin aan de achterzijde is zeer beschut en grenst aan een vaartje.

De maandelijkse kosten voor o.a. WOZ, opstalverzekering, onderhoud terrein e.d. zijn ongeveer € 110,-.

De vraagprijs bedraagt € 72.500,-. De koopsom is incl. inventaris, behoudens enkele persoonlijke spullen. Bij de prijs is inbegrepen een boot met motor (Mercury 4 pk) en eventueel een aandeel van 50 % in een zeilboot merk Centaur nr. 1643.

Het perceel van huisje 13 is ruim en leent zich eventueel ook voor herbouw van een grotere woning.

Via de vereniging zijn ligplaatsen voor zeil- en motorboten te huur in de beschutte havenkom. Hier kan ook gezwommen worden en door kinderen gezeild. Op het terrein zijn speelvoorzieningen aanwezig.

U mag het huisje alleen recreatief gebruiken, permanente bewoning is niet toegestaan.

Zoals in het Huishoudelijk Reglement staat beschreven, zal de koper de overeengekomen prijs aan verkoper voldoen, terwijl aan de vereniging 's Zomers Buiten het entreegeld rechtstreeks dient te worden voldaan, gelijktijdig met de aanvaarding van het lidmaatschap. Het entreegeld aan de vereniging bedraagt 6.450,-euro. Lid worden van de vereniging 's Zomers Buiten is alleen mogelijk na een kennismakingsgesprek/screening door het bestuur van de vereniging.

Nieuwsgierig geworden naar dit mooie plekje en ziet u zichzelf komende zomer hier al lekker genieten van het meer, zon en de rust? Neem dan contact met ons op.
Straal
Locatie:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Kromme Elleboog 44, 9751 RE Haren
Telefoon: 050-5352020
E-mail: info@unistee.nl
Internet: www.unistee.nl