Nieuwlandsweg 23 HAREN GN - Unistee Makelaars

Nieuwlandsweg 23 HAREN GN

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1939
Woonoppervlakte  :  145 m²
Externe bergruimte  :  18 m²
Perceeloppervlakte  :  725 m²
Inhoud  :  445 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, zuidwest, 14 x 30 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen, carport
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, douche, toilet, hal
Omschrijving:
Op mooie locatie gelegen karakteristieke vrijstaande woning met fraaie diepe tuin en vrijstaande garage met carport. Bouwjaar 1939. Perceeloppervlakte 725 m². Inhoud circa 400 m³. Woonoppervlakte 145 m².

Indeling:

Begane grond: hal, ruime woonkamer ca. 33 m² met erker, parketvloer, open slaande deuren naar het terras en de tuin, houtkachel en prachtige in 2000 aangebouwde serre van 16 m² met schuifpui. Keuken, welke gemoderniseerd dient te worden met toegang tot provisiekelder, bijkeuken met aparte doucheruimte, toilet, wasmachine aansluiting, extra aanrecht en deur naar buiten.

1e verdieping: overloop met inbouwkasten, 3 slaapkamers resp. 7 m², 17 m² en 12 m² met wastafel en slaap-entresol , badkamer met 2e toilet, wastafel en bad. Vaste trap naar….

2e verdieping: royale zolderruimte met dakramen biedt opbergruimte en 1 kamer ca. 10 m² voorzien van wastafel. Deze kamer is geschikt voor hobby- of logeerkamer.

Informatie:

-De foto van de badkamer is een voorbeeld van hoe het zou kunnen worden na modernisatie. De verkopers zijn bereid hiervoor een vergoeding te geven aan de kopers.

-De kleinste slaapkamer op de 1e verdieping kunt u "makkelijk' vergroten door de dakkapel van de naastgelegen slaapkamer door te trekken. Zie toegevoegde plattegrond.

-Prachtige diepe tuin op het zuidwesten.

-Vrijstaande garage 5.60m x 3.30m met onlangs vernieuwde dakbedekking en carport. Het pad naast het huis mag gebruikt worden om met de auto of fiets toegang te krijgen tot het eigen perceel.

-Deze woning is door de eigenaren zorgvuldig onderhouden en netjes bewoond. Enige modernisatie is gewenst.

-Schilderwerk buitenkant van de woning 2016.

-De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.

-De woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie en gevelisolatie (1985).

-De begane grond (woonkamer en serre) is voorzien van een parketvloer.

-CV ketel, Nefit ecomline HR, bouwjaar 2003.

-Waarborgsom/bankgarantieregeling van toepassing.
Straal
Locatie:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Kromme Elleboog 44, 9751 RE Haren
Telefoon: 050-5352020
E-mail: info@unistee.nl
Internet: www.unistee.nl