Johan Dijkstralaan 1 - 20 GRONINGEN - Unistee Makelaars

Johan Dijkstralaan 1 - 20 GRONINGEN

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1998
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  73 m²
Inhoud  :  220 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  hal, stookruimte, berging, balkon
Omschrijving:
Mooi gelegen 3-kamerappartement op de eerste verdieping van het stijlvolle appartementencomplex De Ruskenborg, aan de rand van recreatieplas Ruskenveen, boven het zorgcentrum Hoogkerk. Bouwjaar 1998.

De Ruskenborg is opgebouwd rond een volledig met glas overdekt atrium, die fraai is ingericht met studiehoeken, recreatieruimte en groenzones. De woning ligt boven voorzieningen zoals een huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk, thuiszorg, logopedie, een psychologenpraktijk, een pedicure en een huismeester. Er zijn voldoende parkeerplekken en er is een busverbinding naar Groningen. Eventueel kan gebruik worden gemaakt van maaltijdservice vanuit het tegenover gelegen Gabrielflat. Er zijn voldoende winkels aanwezig: het winkelhart van Hoogkerk ligt even verderop aan de Zuiderweg.

Begane grond: centrale en beveiligde entree met intercom en postboxen, overdekte binnenplaats met meerdere trapopgangen en 2 liftinstallaties.

Eerste verdieping: entree, hal met meterkast en 5 vaste kasten, woonkamer met apart eetgedeelte en centraal de halfopen keuken voorzien van een inductiekookplaat en afzuigkap, slaapkamer voorzijde circa 12m² met aansluitend badkamer met douche, wastafel en toilet, slaapkamer achterzijde circa 6m² met ruime inloopkast, balkon op het westen bereikbaar vanuit de woonkamer, cv-ruimte waarin Agpo c.v.-ketel, zonneboiler en wasmachine-aansluiting.

Informatie:
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- De hal en woonkamer/keuken zijn voorzien van een laminaatvloer.
- Er is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.
- Er zijn volop parkeerplaatsen rond de Ruskenborg beschikbaar.
- Het complex wordt onderhouden door een actieve Vereniging van Eigenaren, de maandelijkse
bijdrage is € 155,-.
- De "gaanderijen" langs de appartementen zijn ruim opgezet en goed begaanbaar, ook met
een rolstoel of een rollator.
- In het gebouw is een functionele ontmoetingsruimte waarin door een actieve
bewonerscommissie met grote regelmaat diverse activiteiten worden georganiseerd. Tevens is
deze ruimte ook te huur voor privé aangelegenheden.
- Aktepassering via notariskantoor PlasBossinade, vestiging Haren.
- Waarborgsom/bankgarantieregeling van toepassing.Aanvaarding: in overleg, kan snel.
Straal
Locatie:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Kromme Elleboog 44, 9751 RE Haren
Telefoon: 050-5352020
E-mail: info@unistee.nl
Internet: www.unistee.nl