Dingspellaan 30 ZUIDLAREN - Unistee Makelaars

Dingspellaan 30 ZUIDLAREN

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Service flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1970
Ligging  :  In bosrijke omgeving, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  60 m²
Externe bergruimte  :  8 m²
Inhoud  :  156 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
In het centrum van Zuidlaren en in de directe omgeving van een schitterend natuurgebied een royaal 2-kamer appartement in serviceflat "Everswolde" met balkon en vrij uitzicht over het plantsoen.
Het appartement is gelegen op de 2de woonlaag en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming geschiedt door middel van radiatoren, warm water via een boiler. Tevens is er een inpandige berging in de kelder. Het complex is voorzien van een ruime entree, receptie, recreatiezaal, wasserette, lift en logeerkamers.

Indeling:
Entree, hal met videofoon, vaste kast met doorgeefluik, woonkamer (totaal 29m²) met toegang naar balkon, open vernieuwde keuken voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer, slaapkamer (16 m²), moderne badkamer voorzien van ruime douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.
Woonoppervlakte ca. 65 m².

Informatie:
Koper wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (eenmalige entreegeld € 2500,-). Servicekosten bedragen € 325,- per maand. Inpandige zorginstelling in dit complex actief!

De maandelijkse servicekosten bestaan uit o.a.:
-onderhoud tuin;
-onderhoudskosten;
-elektriciteit algemene ruimten;
-water;
-kabel tv;
-schoonmaakkosten algemene ruimtes;
-ramen wassen;
-huisvestingskosten;
-kantoorkosten;
-zorginstelling; -opstalverzekering;
-algemene kosten.
Voorschot stookkosten eigen appartement bedraagt € 62,- per maand. Indien gewenst kan men tegen betaling de maaltijd laten verzorgen.

Wilt u comfortabel en zorgeloos wonen? Everswolde biedt u de mogelijkheid zo lang mogelijk uw zelfredzaamheid te behouden.

Aanvaarding in overleg, appartement is leeg.
Straal
Locatie:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Kromme Elleboog 44, 9751 RE Haren
Telefoon: 050-5352020
E-mail: info@unistee.nl
Internet: www.unistee.nl